joi, 11 februarie 2021

Jupiter si Venus in conjunctie Stransa. Luna Noua in Varsator- 11 februarie 2021

 #JupiterVenus in #conjunctieperfecta, maine- 11 februarie, catre dupa amiza, vin cu primisiunile unui relax. Unui respiro si posibilitatea de a o scoate la capat, cu bine. Daca nu acum, macar, candva. Sau de acum incolo!

In astrologia clasica, stiti, ei sunt Marele si Micul Benefic (se intelege care si cum). Erau cele mai mai bune planete de urmarit pentru noroc si abundenta.
Insa, practica ne-a demonstrat ca nu intotdeauna s-au comportat asa. Adica, nu ne-au influentat in aceste moduri, absolut minunate. Asta pentru ca, in decursul anilor, am inceput sa observam, atat la Venus, cat si la Jupier, alfel de valente. Prin urmare, si conjunctia lor nu e intotdeauna cea mai ”norocoasa” dintre toate. Insa, continua sa aiba o conotatie de… ”de bine”, daca ar fi si bine aspectate.
Insa…
Maine, pe fundalul #LuniiNoiinVarsator (adica, alaturi de Saturn, Luna, Soare, Mercur Retrograd) conjunctia noastra Jupiter/Venus… e ofilita de atatea energii inconjuratoare, care mai de care mai agresive.
#Stelliumul acumulat in Varsator va fi unul parjolitor pentru multe planuri. Rascolitor si avansator! ( 🙂 Am inventat si eu un termen ca sa exprim ca lucruri se pot intampla in avans de cum le-am crezut).
Cine a planificat, deci a faurit energie cu forma/sens/scop, ar putea sa aiba roade bune. Cine s-a lasat dus de flux… se poate trezi aruncat in parapeti.
In fine, conjunctia noastra fixa de maine ar trebui sa serveasca unui fel de proiectie asupra directiei spre viitor, daca nu a viitorului insusi.
Totusi…
In cuadratura cu un Marte in Taur, inca foarte ametit, frustrat si nepregatit, afectat grav de iluziile Lunii Negre cu care inca se insoteste, fara sa poata sa preia ceva initiative de la Uranus… nu e atat de linistitor momentul de maine. (Marte, energia lui) Nu ajuta/ nu stie sa gestioneze situatii limita si nu face alegeri potrivite pentru nimeni. Mai multa nemultumire declanseaza! O da cu bata-n balta la greu!
Prin urmare…
Promisiunile, consimatmintele, acceparile, (auto)angajamentele ar fi bine sa fie luate cu multa precautie: fara graba, agitatie si mari sperante ca lucruri magice se vor intampla in mai bine, peste noapte. Dar, peste noapte, se pot acumula noutati cu care va trebui sa ne ducem viata, iar asta, indiferent cat de tentant sau nu arata, nu uitati ca e si Mercur Retrograd in joc. Si ca sunt elemente care inca nu se pun pe masa de joc. Iar altele se tin inadins ascunse. Si au dublu sens, si au dublu scop.
Este o perioada in care se descarca multe frustrari. Si cu care va trebui sa ne obisnuim.
Cu ce? Cu situatiile ciudate?
Nuu! Cu descarcarile dese si tot mai dese! De parca am cauta sa inghitim experiente pe banda rulanta, intr-un marathon la care… nu ne amintim cand ne-am inscris.

In timpurile actuale, daca vrem sa mergem pe flux, e necesara masuratoarea onesta a cat si cum se poate face ceva. Si cine nu isi planifica drumul, isi planifica franele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este deosebit de important pentru mine.
Multumesc!