luni, 28 mai 2012

Luna Neagra in Rac si Zodiile ( partea 2)
Am scris acest articol la cererea voastra dar si  in speranta sa vin, in acest fel, in ajutorul celor care traiesc un Lilith in sectoare de viata cheie!

Iata aici Partea I a articolului, despre Lilith!Lilith aduce incercari karmice ( in forma sa simplificata, Karma inseamna “recompense” pentru faptele anterioare, bune sau rele), insa… lucrurile nu sunt chiar asa de simple pe cat par.

      Cand pleca la drum prin Zodiac, plimbarea lui Lilith dureaza aproximativ 9 ani pentru a parcurge toate semnele zodiacale, pana a se reintoarce in acelasi  punct de la nastere.

Adica…La varsta de 9, 18, 27, 36, 45, 54 ,63 ne intalnim cu Lilith intr-un mod accentuat, iar daca intalnirea  aduce tragedii, ghinion, devastari, iubiri interzise si periculoase… putem intelege puterea karmei negative; este o situatie in care cu siguranta culegem ceea ce am semanat!

Sau putem sa traim cate “un roman” la fiecare 9 luni de zile!

Luna Neagra ( sau Lilith) ramane in  fiecare semn zodiacal timp de 9 luni ( nu mai mult, dar suficient de profund) si fiecare sector de viata  pe unde trece va fi pus unor probe dure; pot aparea ispite de tot felul! Sunt “capcane” care apar pentru a verifica soliditatea acelui sector de viata!
                                                                                   
Tranzitul lui Lilith peste planetele din astrograma natală trezeste energia anti- spirituală, negativa a planetei respective;  exista o adevarata  tendinta de a folosii aceasta energie într-un mod autodistructiv testând astfel discernamantul si  aspiratiile persoanei in cauza.

Tranzitul mai reprezinta momente decisive, foarte importante, de care putini sunt constienti; din pacate pre multi dintre noi il urmeaza luand  decizii pe termen lung bazandu-se pe aceste „inspiratii” nefaste.


Anul acesta, Racii ( sau cei ce au Ascendent in Rac) ….il simt pe Lilith foarte acut,
 pentru ca din 10 iunie 2013 le strabate zodia natala 
si va ramana aici pana in 13 martie 2013!

Am sa ma refer in mod deosebit la acele zodii care au de indurat un 
transit al Lunii Negre prin zone cheie ale horoscopului ( case angulare):
Rac – Capricorn si  Berbec – Balanta.

Si pentru ca Lilith este acum in Rac, intr-adevar putems pune ca problemle scoase la suprafata pot sa fie unele ce tin de familie, in toate ungherele acestui cuvant: fie ca vorbim despre relatia cu membrii sau realtia dintre bunuri si membrii familiei.
Sunt 9 luni de zile in care vom vedea cu alti ochi latura "familiala" din noi, dar si pe cea a celor de langa noi!
Vom vedea cine sune sunt rudele noastre, ce rol joaca de acum in viata noastra.
Este un bun moment sa ne descotorosim de rude care nu ne aduc bine, dar este si o ocazie sa pierdem rude  fara sa vrem!
Este  un segment de timp in care bunurile noastre imobiliare au de suferit schimbari, instrainari sau...sunt tocmai rudele care ne cer asta.
Este un bun moment de intoarcere la vatra, de oriunde am fi plecati sau  sa gasim un colt de lume pe cre sa il numim"acasa". Este posibil ca ideea de casa in mod general sa se modifice pentrru fiecare din  noi, dar cert este ca in spatele tuturor acestor schimbari aduse de Lilith, sa dorim sa ne regasim intr-o mai buna siguranta si stabilitate!
Vom dori sa ne recalibram si poate sub tranzitul lui Lilith vom intelege ca familia pe care o avem, este un bun de pret! Sau cel mai de pret!
Sunt zodii care vor intelege asta prin pierderea cuiva, sunt zodii ce vor  consolida ceea ce au si altele sa nu inteleaga mesajul!
Cumva, cu totii vom trece prin  emotia generala adusa de Lilith: iti ofer ceva, cu pretul a altceva!
Lilith nu este din cale afara e generoasa! Te pune la treaba si  la incercare!
Senzatiile de abandon, singuratate, respindere, pierdere, etc. ne pot da tarcoale, ca sa putem sa intelegem lectiile  si sa cautam  cealalta polaritate!
Cu siguranta, cand va pleca din Rac, vom fii cu totii in masura sa spunem ca inca un sector de viata a fost curatat de ce nu ne mai trebuia!
Atasamentele pot sa ne coste scump,  prea multe lucruri  invechite in jur pot sa ne incomodeze,  posibil sa vrem sa ne simplificam existenta si sa ne limitam la strict necesitatea ei dar, peste toate, lectia este sa intelegem valoarea a tot ceea ce avem!
Cred ca in final de toate vom putea intelege o alta modalitate de a exista si  de a  administra o familie!O ultima recomandare, pentru cei ce va cunoasteti astrograma, puteti urmarii ce sector de activitate va este influentat de catre Lilith. Daca nu, puteti sa urmariti  predispozitiile pentru zodia Ascendent!


Pentru Ascendent sau Rac - Lilith in tranzit genereaza adevarate crize de indentitate !
Generează o criză a personalității, trezeste sentimentul că nu mai stim cine suntem, ca intregul nostru cod de legi este invechit, că nu ne mai găsim locul, insa… toate din cauza vălului lui Lilith.
Tentatia de a urma alte drumuri  pentru evolutia noastră poate fi foarte periculoasa; putem cunoaste persoane noi insa, care sa  para sa ne orienteze pe un drum diferit de cel  pe il urmama pana acum; iar alturarea, urmarea acestui indemn  se poate dovedi un demers  poate fi distructiv si  înselator pe durata acestui tranzit.

 Este extreme de importanat  important ca în această perioadă să urmăm calea pe care ne-am ales-o inainte de a interveni aceste influente ale tranzitului, chiar dacă alte lucruri ar putea fi foarte tentante, si  nevoia de a le abandona pe celelalte este foarte intensa.


Casa2 sau Gemeni -  Lilith scoate la suprafata o serie frustrari privind banii si incasarile noastre; pare ca nimic nu da randament, simtim ca incercam culmea stradaniei sa castigam fiecare ban; apare tendinta de a frauda, de a incerca surse neloiale….
Nemultumirea legata de cum suntem platiti este enorma si de aici pot pleca o serie de gesturi….nepotrivite si distructive!
Pozitiv trait acest transit, ne poate arata lacunele noastre privind gestionarea resurselor proprii, modul in care ne evaluam propriile talente native, in domeniul din care  ne castigam  banii!

Casa 3 sau Taur - Luna Neagra tranziteaza sectorul studiilor si  calatoriilor dar si relatia cu fratii si persoane tinere din jurul nostru!
Cine are examene de sustinut sau discursuri de facut, este posibil sa aiba probe dificile de infruntat; inspiratia lasa de dorit sau este cu atat mai accentuata, totul  depinde de astrograma personala!
Sunt de asteptat ca pe o buna parte  a acestui transit sa apara atacuri verbale numeroase; diferite situatii in care suntem la limita conflictelor, putem sa aratam o agrsivitate verbala …umpic nelalocul ei! Pot fi intelese gresit cuvintele altora, modul de a se exprima; dar este posibil sa avem noi un mod intortocheat de gandire!
Calatoriile pot fi destul de neplacute sau, adevarate ocazii sa ne recuperm franturi din Karma; depinde cum este privita problema!


Casa 4 sau Berbec  - Luna Neagra  actioneaza in sectorul familiei –si acest tranzit amplifică problemele in  familia de bastina , crează senzatia că nu ne mai găsim locul, că nu avem intimitate, ca nu ne mai regasim in casa( imobilul) in care pana acum ne simteam”acasa”; exista tentatia de a schimba locul unde locuim….iar asta  poate genera destul de multă presiune in cadrul familiei.

 Pot aparea problem legate chiar si de proprietati, reglari de acte si bunuri!
Este important să rezolvăm toate acele probleme care apar din trecut, să nu le mai amanam...


Casa 5 sau Pesti- Luna Neagra insectorul iubirilor si a relatiilor cu copii, amplifica  tensiunil ein relatiile de iubire, acolo unde sunt sau scoate la lumina alte relatii ce sunt ascunse; sentimenete ce sunt reprimate; dorinte uitate!
Este o buna ocazie sa ne evaluam sentimentele fata de persoana iubita si sa revizuim si atitudinea fata de copii!
Este o perioada a acestui transit cand pot aparea probleme legate de un copil, de la sanatatea sa pana la aparitia unei sarcini; unoeri este o aparitie neasteptata si nedorita.


Casa 6 sau Varsator -  Luna Neagra inzona muncii si sanatatii are de lucru cu sectorul lrutinii zilnice; al programului zilnic; uneori indifferent cat de mult ne dorim sa respectam indatoririle pe care le avem, parem ca nu putem tine pasul cu evenimentele no ice apar! Luna aneagra afecteaza buna organizare a activitaii, dar este si un excellent motiv sa intelegem ce lacune avem in acest sector!

Casa7  sau  Capricorn- Luna Neagra este  in trecere prin sectorul destinat casniciei sau parteneriatelor de afaceri. Acest tranzit poate fi o provocare imensă, pentru ca persoana vizata este partenerul nostru ! Nemultumirile care ne dau tarcoale sunt proiectate asupra partenerului si pe el avem tendinta sa il invinuim de toate neregulile vietii noastre;  dar evident ca asta este o directie….total gresita !
In mod gresit putem sa luam decizii grave ce privesc relatia de cuplu; dincolo de faptul ca   Lilith ne poate ghida sa acceptam in viata noastra persoane ce pot fi o dezamăgire mare pentru noi.
Cum spuneam, Lilith confera o puternica senzatie de « incompletare »…
Alaturi de alte persoane ce ne sunt aproape ( parca aparute special in acest tranzit) Lilith va  crea senzatia falsă de fericire dublata de o  … profunda neimplinire personala si familiala; pe alta parte !
 Este o perioadă în care tentatia de a însela partenerul, de a minti si de a ne folosi in mod egoist de persoana de langa noi este foarte intensă.
 Iubirea adevarata  este singura solutie pentru a depăși aceste manifestări inferioare, o puternica  structura  interioara, spirituala,  ajuta ;  sunt atitudinile care sublimează gelozia, fricile de a pierde, atasamentele si alte otrăvuri de acest gen. Dacă trecem acest test, daca suntem puternici cu adevarat, stim cine suntem si stim ce dorim,  putem să ne bucurăm de o relație fericită si  întărită, cu toate beneficiile ei...
In rest, este cel mai predispus moment de a face alegeri nefaste. Pentru noi si pentru cei din jur. Care pot costa scump o relatie, evident ! Dar este si ocazia sa « ne rupem »de un trecut  dificil, de o relatie problematica!

Casa 8 sau Sagetator - pentru voi este un tranzit care va energiza sectorul banilor  partenerului sau chiar incasarile comune ale familiei;  vin din urma datorii, taxe, impozite sau alte scadente ce au fost depasite! Pe de o parte! Pe de alta, Luna Neagra este in sectorul accidentelor si al proceselor, asa ca mare atentie la ce incercari va va supune, sunt poate probe cu un anume mesaj!
Lilith poate scoate in cale surse de bani extra-job sau poate “taia”dintr-o data niste incasari ce veneau din alte surse! Daca unii dintre voi beneficiau de sume de bani nemeritati sau printr-un abuz, aceste adevaruri se pot descoperii acum si sanctionate!Casa 9 sau Scorpion - si pentru voi sunt afectate sectorul studiilor si calatoriilor, fie ca vorbim de cele universitare, masterat, sau ca vorbim de inalte orientari spirituale!
Aici Luna Neagra, in durata acestui transit, pune la grea incercare convingerile spirituale, alegerile facute pana acum; dar poate ca tocmai unele dintre le pot indemna un nativ sa alega drumurile strainatatii!
 In functie de ce anume prezinta astrograma personala, gandurile la mare distanta de casa va atrag, die ca acolo este cineva, fie ca acolo este numai un loc in care sa evadati!
Sau ambele!
 Luna Neagra poate aduce regasiri karmice si promisiiuni ce se pot onora greu sau, nu este prudent sa fie evaluate in graba; pentru ca….oferta poat efi tentanta numai pe hartie sau numai in cuvinte!
In spatele acestei “vacante”… se poate ascunde o adevarata lectie de viata, mai mult sau mai putin dureroasa!

Casa 10 sau Balanta - Lilith în tranzit peste Mijlocul Cerului sau ceea ce numim in astrologie, pozitie sociala, cariera… este de natura sa aduca oportunitati fantastic de ciudate, in toate sensurile !

In primul rand, acest tranzit trezeste aspiratii « diferite » de pana acum privind imaginea publica, viata publica, chiar si asupra carierei nastre!  Daca pana acum erau nativi Ascendent Leu ce nu se prea aratau public, dintr-o data acum devin mai vizibili si  mai «in top» ca niciodata !
 Iar acestea, pot avea legatura si cu persoane sau alte ocupatii decat cele obisnuite! Poate aparea  refuzul trasformării si a orientării spirituale de orice fel.

 La nivel profesional Lilith poate tenta cu pozitii de conducere, poate chiar locuri de munca mai bune, bine platite, aparent usor de obtinut si chiar…la dispozitia noastra ! Dar este vorba de Lilith si prudenta nu trebuie uitata, caci aceste “oportunități” pot fi adevarate capcane in care ne ”vindem” sufletul si viata personala! Aceste alegeri pot sa ne duca  catre adevarate compromisuri si, deci,  suferinta, nemultumire, oboseala, pe termen lung.

Casa 11sau Fecioara - Lilith atinge sectorul grupui de prieteni, anturaj, partid politic… sau acea grupare din care afcem parte!
Pot aparea situatii conflictuale sau chiar situatii de defaimare a unor memebrii, ceea ce ar dauna imaginii intregului grup; pur si simplu pot intra in joc divergente de opinie!
Unii dintre voi nu va regasiti in ceea ce vi se intampla, desi va simtiti afecatati sip e undeva…este ca o neputinta de a schimba lucrurile rapid di usor!
Pe de lata parte, cei dintre vioi care lucreaza cu clientela, pot avea rasturnari de situatie; pot fi invadati de multe relatii si persoane noi care sa le solicite serviciile  insa pretul platit este….cam greu! Munca multa istovitoare si la final sa rasara sentimentul amar ca …nu merita efortul!
Este necesara o analiza cat mai rece a necesitaii de a da raspuns oricaror invitatii: merita?

Casa 12 sau Leu -   Luna Neagra, in acest interval de timp va mai  „intepa” inca  punctele forte si punctele slabe ascunse si necunoscute.
Inca o data va „zgandari” preocuparile sufletului vostru, limitări, secrete, obstacole, insingurare, frustrare, acţiuni ascunse. Dar este si  ca o revelatie fata de lucrurile ascunse de altii, din jur!  Acum se vad mai clar ca niciodata; acum mai puternic ca oricand intelegeti ce anume, cine anume, ce joc fac cei din jur; intentiile lor reale si ....este o reflexie asupra intregii panorame a vietii voastre!
Acum  Luna Neagra poate aduce cu adevarat un dus rece peste anume situatii ce nu va pareau clare; este posibil ca dintr-o data sa intelegeti niste dedesubturi ce va dadeau disconfort si nu stiati de unde vine acea senzatie!
 Orice probleme maturate  sub pres sau ascunse,  indelung tolerate, ignorate, evitate, care sunt prea dureroase pentru a le face fata sau ale caror dificultati refuzam  sa le consideram...pot iesi acum mai reale si mai puternice ca niciodata!
Sunt mesaje ce vin sa ne spuna ca nu se mai pot evita sitiuatiile grele la nesfarsit!
 Ca nu facem nimic bun sa le avitam; ca odata pentru totdeauna trebuie golita „caseta neagra” a noastra!
Daca pana acum ati evitat sa luati decizii; acum sunteti obligati la actiune, nici macar nu mai est eloc de compromis;  iar unii dintre voi au grele decizii de luat, pentru ei si  pentru  sufletul lor!
Este bine de stiut ca acest tranzit al Lunii Negre este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie puternica  asupra trecutului vietii voatre si sa va oblige sa dati afront  o situatie ce este numai o consecinta fidela a  rezultatelor, gandurilor si dorintelor din trecut!
 Este o perioada de sensibilitate psihica mult marita si tendinta de a aluneca pe panta anti- spirituala, este cea mai puternica!


          Un Lilith ca un fulg  va urez!

Despre Luna Neagra va mai vorbesc data viitoare, cand va patrunde pe tritoriul zodiei Leului, din martie 2014!

 Otilia MaziluEtichete: , , , ,

11 comentarii:

La 28 mai 2012, 11:29 , Blogger auramea a spus...

DA, mare belea pe capul nostru si aceasta energie a D-NI LILITH ... CITESC CU PLACERE ARTICOLELE DV .d-na astrolog. si le voi mai citi dupa ce voi revenii .A-M RETINUT SI ANUNTUL DV. CU SEMINARUL GRATUIT PE SEAMA GANDIRII POZITIVE SI CUM SA FACI BANI CU MINTEA .. EU NU VOI MAI FI AICI DAR SIGUR O SA-L RECOMAND LA CATEVA CUNOSTINTE . VA MULTUMESC PT. MESAJ .

 
La 28 mai 2012, 13:26 , Blogger Otilia Maz a spus...

Multumesc, Aura! esti cititoarea mea fidela! Cu siguranta va fi interesant acel seminar!

 
La 10 iunie 2013, 17:11 , Anonymous Anonim a spus...

draga OTILIA ...si eu tot o geamana sunt..si se para ca ma afecteaza casa a3 ...mergem inainte ...si vreau sa-ti multumesc ..ca ai completat unele aspecte ...cu drag CARMEN

 
La 10 iunie 2013, 17:16 , Anonymous Anonim a spus...

am gresit casa a2..cu stima carmen tuzlaru

 
La 11 iunie 2013, 11:02 , Blogger Astrolog Otilia Mazilu a spus...

Deci, Carmen, Lilith iti afecteaza casa 2? Inseamna ca ai si Ascendent in Gemeni.
Din pacate, acesta este un horoscop general, nu poate fi prea particularizat!Ttrebuie sa iti urmaresti propria astrograma sa vezi unde este zodia Rac, in ce casa astrala! Si acest sector de viata va fi cel evidentiat acum, de Lilith! Dar si de Jupiter, pentru ca intra si el in Rac de acum, din iunie!

 
La 21 iunie 2013, 14:49 , Anonymous Anonim a spus...

In situatia mea cu Lilith in casa 12, in rac, (rac - ascendent in leu) se anunta destul de..... "furtunos" dar, poate e cazul sa ma determine "cineva" sa fac acele schimbari pe care vreau sa le fac, dar imi este teama, frica...
Multumesc pentru acest comentariu al lui Lilith.
Astept si alte postari.
Si eu urez tuturor un Lilith usor ca fulgul .

 
La 1 iulie 2013, 08:37 , Blogger Astrolog Otilia Mazilu a spus...

Cand am avut un Lilith in C12....am inchis un capitol mare din viata mea, definitiv! Nu a fost usor,chiar un chin, dar m-am bucurat ca dintr-o data am avut luciditatea sa vad exact de ce m-am amagit in tot timpul.

Asa cum ziceam, trecerea lui Lilith nu este usoara nici in conditii favorabile; pentru ca nu ofera nimic fara sa ceara la schimb, ceva!
Si tranzactia costa mult, de cele mai multe ori!

O vad pe Lilith ca pe un vames care te perchizitioneaza bine, te interogheaza si, in plus de asta, mai cere si o taxa scumpa sa poti trece in experienta urmatoare!
Ai noroc ca este Jupiter prin preajma, insa....depinde mult de tot ce ai in tema natala!
indiferent cum, asteapta-te la lungi momente de introspectie!
Eu, seri in sir am uramrit filme motivationale, am citit carti, am meditat... numai sa ma pastrez pozitiva si calma.
Am primit multa rabdare si intelepciune, in schimb!


 
La 4 ianuarie 2014, 02:19 , Anonymous Catynnca a spus...

Buna ziua. In primul rand, va felicit pentru calitatea informatiilor din articol, care mi-a clarificat si confirmat de ce anumite lucruri s-au petrecut in viata mea intr-un anumit mod. Fiind rac cu ascendent in rac, am simtit din plin pe parcursul perioadei mentionate, ravagiile aduse de tranzitul lui lilith, in special in iubire am pierdut o relatie foarte importanta pentru mine, iar energiile acestei planete isi fac simtita prezenta si pe plan familial foarte intens. Per ansamblu, parca are loc acum o purificare, o reglare a conturilor in viata mea. Articolul m-a ajutat sa vad situatia mai detasat, gandind de acum de doua ori inainte de lua o decizie.

 
La 3 februarie 2014, 12:48 , Blogger mandala a spus...

Multumesc !
Ar fi multe de spus, dar trebuie sa diger si sa integrez tot ce am citit de azi dimineata nu ma pot opri, am inteles multe, dor, dar se si vindeca si inteleg anumite situatii care ma faceau sa sufar, am primit raspuns la multe intrebari care se invarteau de ani de zile in capul meu! MULTUMESC !

 
La 22 martie 2014, 08:31 , Blogger Astrolog Otilia Mazilu a spus...

Multumesc si eu pentru comentariu, Catynca.
Intr-adevar, multi au reusit sa evite influenta Lilithiana prin "preventie". Este extraordinar ce cazuri am intalnit in ultimii doi ani. Si ma bucur ca am descoperit, datorita voua, cum se poate lucra cu Lilith!
Succes si multumesc inca o data!

 
La 22 martie 2014, 08:39 , Blogger Astrolog Otilia Mazilu a spus...

Mandala,
Multumesc pentru comentariu.
Mult succes in intelegerea fenomenului...acum ca etapa din viata ta s-a consumat!
Dap, din pacate, Lilith e specialista in asta: odata ce te prinde, pana nu termina centrifugarea....nu poti sa iesi!

Chiar daca am abandonat acest site, intr-o zi am sa o fac definitiv poate, inca mai trec pe aici, sa vad ce mai e nou.
Mda, in ultimele 6 luni si eu am trait o schimbare, cu Lilith in C8; am inteels dedesubturi mari si asta m-a ajutat.
Asa cum spuneam mai sus, am invatat sa "ma protejez"de Lilith si mi-am facut in scop in a preveni si pe altii.
Am inteles multe in ultimii doi ani, datorita celor care mi-au scris.
Acum, am sa formez un soi de material PDF despre Lilith, mult imbunatatit, cu mai multe observvatii, dar si studii de caz....
Sper sa fie si mai util!

Multumesc inca o data pentru cuvintele tale.


Am pus pe prima pagina noile site-uri unde pot fi gasita!

 

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este deosebit de important pentru mine.
Multumesc.

Abonaţi-vă la Postare comentarii [Atom]

Linkuri de întoarcere către această postare:

Creați un link

<< Pagina de pornire