luni, 9 martie 2015

Si Cercul se inchide....




Si iara ne apropiem vertignos de o Eclipsa de Soare!
 Stiti, ca in fiecare an avem cel putin doua, de Soare si doua de Luna, cate doua la sase luni si la o distanta de doua saptamani una de alta.
Acum, pe 20 martie, ora 11.35, este prima Eclipsa din 2015. Una de Soare.

Este prima Eclipsa in Pesti!
  Ei, si ce? Vine si momentul Pestilor sa aiba eclipse in viata lor;  ultimele au fost acum 20 de ani!

Particularitatea acestei eclipse nu consta in ce zodie se realizeaza de data aceasta ci....gradul la care are loc! Efectiv, totul se produce in ultima zi a zodiei Pesti, asadar...pe ultimul grad care inchide cercul zodiacal; ultimul grad in cele 360.

Intelegeti acum?

Aceasta este inchiderea cercului, inchiderea unei perioade, unei etape, a unei situatii.

Urraaa!!!!

Multi dintre noi de abia asteapta acest moment, sa faca saltul catre alta linie temporala. Acest ultim grad zodiacal este punctul de jonctiune intre doua etape din viata noastra si multi dintre noi suntem in cautarea/asteptarea momentului in care sa ne despartim de o dependenta ce nu mai configureaza nimic din noi cei care dorim sa fim.

Peste acest punct de jonctiune nu este usor de sarit si nici pe el nu poti sa stai incat sa ai timp sa te orientezi in ultimul moment, pe o directie.   Te apropii de punct cu o lectie invatata, cu o hotarare constienta.

Pur si simplu, in caz contrar, ori ramai unde esti si incepi sa reiei traseul vechi de la capat( daca asta chiar vrei), ori te arunci catre ceva diferit cu curaj, asa cum Berbecul face cel mai adesea.


Este, totusi, o ocazie nemaipomenita sa alegem INCEPUTUL SI NOUL desi vor fi multi care nu vor avea puterea sa se desprinda de ceea ce traiesc. Conteaza daca ne decidem, daca stim deja ce nu ne mai place,  nu daca facem ceva efectiv acum in maximul efect al Eclipsei.

 Urmatoarea etapa care sa deschida oportunitatile si sa accelereze ritmul incepe fix la cateva ore mai tarziu dupa Eclipsa, cand Soarele trece in Berbec!

Solstitiul de Primavara se realizeaza la ora 01.00 noaptea si marcheaza renasterea vietii. Sunt extrem de intense aceste ore.... aceasta ultima zi, pana la urma!
Veti vedea ca lucrurile se aseaza pana pe 13 septebrie 2015, pana la urmatoarea Eclipsa de Luna in Fecioara (realizata in zodia opusa). 



Va scriu toate astea acum pentru ca efectul acestor momente se poate simtii cu mult inainte si este deja este posibil sa traiti, unii dintre voi!

Cei aflati in valtoarea evenimentelor pot sa fie nativii Pesti nascuti pe ultima zi, dar si Berbecii, din primele zile ale zodiei. De altfel,echivalent valabil este si pentru zodiile din opozitie (interferenta dintre Fecioara/Balnta).... dar si pentru celelalte restul dupa cum urmeaza:

( La finalul zodiilor am adaugat un comentariu despre cum sa intampinam acest eveniment).
:)
:)


Pesti- Daca nici voi nu mai puteti, inseamna ca nu mai e de acceptat si gata! Este chiar strident si voi inca sa nu vedeti ce vi s-a tot aratat? Mda, este posibil sa mai amanati urcarea in trenul nou, pentru ca nu ati luat cu voi toate bagajele si nu ati scris toate scrisorile. De ce nu le expediati de la noua adresa?

Berbecii- se satura sa mai indure si trec la fapte. Sunt primii care isi dezbraca un cojoc invechit. Daca pana acum se mai gandeau, acum chiar nu mai au motive sa reflecte ce sa faca cu el, ce mai poate fi facut din el. Il arunca si... se arunca catre ceva nou.

Taur- daca ai simtit ca nu ai dat randament in modul in care informatia a venit/ a aplecat de la tine, ca nu ai spus/ nu ai inteles ceva asa cum a trebuit ....e doar o chestiune de timp sa iti faci loc unei viziuni noi. O abordare total noua se contureaza la orizont cu multe altele la pachet: studii noi, contacte noi, calatorii noi...

Gemeni- daca mai aveti de asteptat sa primiti bunurile cuvenite, mutarea in casa noua, este posibil sa nu mai fiti atat de intelegatori dintr-o data. Doriti sa primiti ce altii au promis sau ce vi se cuvine si gata! este momentul sa va preocupati de noua voastra viata si noul spatiu in care vietuiti.

Rac- Vine momentul in care glasul inimii este mai asurzitor decat oricand si nu mai puteti ignora chemarile. Vine momentul in care nu va mai pasa de atat de multe calcule, de atat de multa prudenta: odata in viata puteti sa mergeti inainte, fara sa mai faceti pasi inapoi!

Leu- Rutina care v-a ucis cheful de viata....trebuie ucisa! Nu este un moment in care sa va lamuriti ce nu merge in ritmul de zi cu zi, acasa ori la munca: acum este saturatia unei realitati deja identificate. Daca este identificata! Urmeaza acum sa abordati cu curaj o schimbare eliberatoare ori...sa bajbaiti dupa piesa defecta ce trebuie cautata demult!

Fecioara - In cuplu nu se mai mentin promisiunile ori promisiunea unei conexiuni relationale s-a constatat a fi degradata. Ok, este momentul unui Deadline! Si al unu Sart-up! O comutare de la o stare la alta cu curaj ori...ingrosarea unor santuri vechi, in cazul in care nu faci nici un salt! Ce alegi?

Balanta- daca ai o alegere de facut acum, banii suplimentari sunt zona de interventie! Nu mai vrei sa astepti sume ce fac drum lung, ani lumina, pana la tine; nici sa nu ii vezi la culoare odata ce ajung la tine! De data acesta fa un salt in constiinta si schimba ceva aici: inca ai timp sa identifici ce anume te face sa bati pas pe loc!

Scorpion- Daca au ramas idealuri neatinse si vise nici macar trecute pe lista de asteptare, vine momentul in care nu mai puteti sa le lasati in van. Sunt chemari, dorinte ce hranesc sufletul; schimburi cu cineva de pe alte meleaguri, conexiuni energetice ce va pot imbogatii viata. Vine momentul faceti ceva cu imaginea vostra sociala.

Sagetator- Pana cand va tot amanati proiectele persoale? Alegerea a apartine intre a continua sa va simtiti inferiori si a continua sa demonstrati mediocritate, ori sa schimbati paradigma si sa va construiti cariera/viata pe care o tanjiti. Faceti saltul ori nu! Una dintre directii va este cunoscuta deja.

Capricorn- Vine un moment in care prietenii vechi nu mai sunt sfatuitorii potriviti. Ori voi aveti alte necesitati la care ei nu ajung, ori prietenii/ grupurile/ partidele din care faceati parte nu mai tin pasul cu nevoile voastre. Indiferent cum,dorinta voastra este sa va retrageti putin si sa vedeti lucrurile din alte unghiuri, sa culegeti alte detalii de care sa va folositi cumva.

Varsatorul- Au fost momente in care era mai usor sa va izolati de oameni, pentru ca aveati motive sa nu fiti cu ei.Acum nu mai este necesar sa va ascundeti, sa stati in umbra, sa va invinovatiti pntru ceva: indiferent ce motiv este la suprafata, el merita infruntat si integrat! Acesta este saltul major si necesar evolutiei voastre!


Salt inspirat va urez!

                                    




P.S. M-am trezit in dimineata acesta cu o revelatie legat de acest eveniment care se apropie. Eu intotdeauna am simtit eclipsele cu mult inainte sa fie efectul maxim asadar, am fost foarte atenta la ceea ce am experimentat fix in acele zile.

Urmaresc foarte intens ceea ce traiesc si este posibil ca si voi, unii dintre voi, sa aveti deja momente neplacute, mici suparari. 
Urmariti-le detasat,  analizati-le  fara judecata, fara sa invinovatiti  pe cineva de ele, multumiti-le ca apar sa va ocupati de ele! 
Aceste disfunctii  sunt exact lucrurile la care sa lucrati, ele va indica sa va ocupati de ele ca si cum, dupa aceasta interventie a voastra, experienta neplacuta doreste sa se inchida pentru totdeauna incepand de acum!
Folositi momentul eclipsei, plus- minus 10 zile, ca pe o ocazie uriasa de a curata si elimina ce nu mai merge!
Nu este exclus sa aveti vise ciudate si...grele!
Urmariti-le cu detasare  si extrageti un mesaj de acolo! El este revelator!

Eclipsa usoara!

P.S 2: Andreea imi scria in privat: "Si cei care serbeaza  Eclipsa de ziua lor?. Ce inseamna? E de bine?"

Eh, e putin mai mult de explicat fara o spetza anume.  Raspunsul este de impact in  astrograma personala! In astrologia clasica Eclipsele nu sunt considerate ceva neaparat benefic, mai ales cele de Soare, drept pentru care orice lucru inceput fix atunci, in ziua aceea, are putine sanse sa continue indelung. 
Eu am avut cateva experiente, colaborari ce tocmai atunci incepeau, si toate s-au derulat excat asa: am plecat cu multa eneregie si .... "s-a topit"pe parcurs, intr-un timp foarte scurt, de 2-3 luni, ca si cum ar fi fost normal sa se inchida acea experienta. Ok. Am invatat din asta.

Acum,  stiu ca sunt nativi ce au Eclipse de Soare/Luna in tema lor natala. Si ei au continuat sa traiasca mai mult de 2-3 luni de zile, Slava D.lui! Cunosc si eu cativa si ii studiez atent! :)                       Am observat cu totii, si eu si ei,  ca sunt cei mai vulnerabili la orice eclipsa, in orice zodie s-ar produce ea! Au cateva momente pe an, circa 4, si nu sunt doar 4 zile, ci cate doua saptamanai de fiecare data...... cand se realizeaza eclipsele, in care ei retraiesc efectiv  perioade de "plutire", de "demagnetizare" ( zici ca nimic nu se leaga si nimic nu se prinde!). Orice incearca sa faca.... e anapoda! Are cu totul alt efect decat cel scontat!  E provocatoare existenta aceasta!  ( E mult de explicat, acum fiecare natuv invata sa lucreze cu potentialul eclipsei din astrograma sa, care are o particularitate in sine.)

Cand se intampla sa ai o Eclipsa tocnmai de ziua ta,  si nu toata lumea are norocul acesta, este ff bine sa  observi la ce distanta in timp se creaza de Revolutia ta Solara ( momentul nasterii tale astrologic, din anul respectiv, reintoarcerea Soarelui in acelasi grad zodiacal). Distanta in grade si minute zodiacale poate insemana perioade fie de succes maxim, fie  de"plutire" in van. Sincer. Este posibil sa fie nevoie de o mare incarcatura de energie, resurse, sa poti sa te stabilizezi!
Personal, nu am trait asemenea momente, nici nu am analizat un asemenea caz. Doar din teorie vorbesca cum. 
Daca este vineva ce isi serbeaza ziua de Ecliupsa.... il rog sa ma contacteze!
O sa fie o onoare din partea mea!

Otilia



 

 

 

5 comentarii:

  1. Juniorul meu este berbec si in harta natala, are planeta Mercur in pesti, pe gr 29 si 35 min. Sper sa fie de bine, mai ales ca urmeaza o serie de examene importante in viata sa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eclipsa ii poate influenta directia de actiune, da.
      Este posibil sa fie determinat sa plece pe un drum nou, pe ultima suta de metrii. Oricum, este important sa stie deja unde vrea sa mearga inainte de acest eveniment astral, nu sa astepte ca lucrurile sa devina evidente dupa aceea.
      Cei ce sunt nesiguri si indecisi, ma tem ca nu pot sa faca saltul decat, poate, cu mari zguduituri si este foarte probabil ca impactul sa ii arunce "in pereti", oriunde , la intamplare.

      De acceea, claritatea este necesara.
      :) Nu cred ca vreunul dintre noi nu avem deja vreo idee ce capitol vrem sa inchidem pentru totdeauna. Cu totii avem ceva ce nu mai e conform cu noi....si trebuie renuntat la acest bagaj care ne ingreuneaza trecerea.

      Ii urez sesiune lejera si claritate maxima. Este posibil sa traiasca un amestec interesant intre antuziasm si confuzie.

      Ștergere
    2. Multumesc mult pentru raspuns. Stie foarte bine ce-si doreste si are un drum foarte clar stabilit, dupa vreo 2 ani de cautari si de efort intelectual. Pe mine ma sperie atata profunzime si limpezime a gandurilor lor, putere de a analiza situatii de viata... si ma gandesc ca totul i se 'trage' de la acest ultim grad. Nu are decat 15 ani ... :)

      Ștergere
    3. Ecxelent. Mercur pe grad anaretic ( ultimul grad zodiacal) este destul de puternic si intens mai ales daca primeste aspecte pozitive de la vreo alta planeta, un Marte, Uranus sau chiar Pluton.
      In mod normal, el poate fi interpretat ca si cum ar incepe sa "se comporte"ca un Mercur in Berbec; nu bajbaie, nu pierde initiative, actioneaza direct.
      Succes maxim!
      Dar ca si o curiozitate, cand serbeaza ziua de nastere acest tanar Berbec? Este in apropierea eclipsei de acum? Sau cea din 4 aprilie?


      Ștergere
  2. Este născut pe 12 Aprilie 2000, ora 20,45, Pitesti, un berbec cu AS in scorpion, dragon de foc. Mercur face un trigon cu NN din Rac. In săptămana 5-11 Aprilie, va participa la un concurs foarte important pentru viitorul lui. Pe de alta parte, ma bucura noua RS, arată foarte bine, ceea ca ma determina sa cred ca va fi o reușită! Multumim mult!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tau este deosebit de important pentru mine.
Multumesc!