joi, 5 martie 2015

LUNA PLINA in Fecioara! ( 05 Martie- Ora 20.06min)




Am mai trecut prin asta! emoticon smile In fiecare an, in Martie, avem acest fenomen si de fiecare data am supravietuit! In plus, efectul se simte cca 2 zile si este posibil sa stiti deja despre ce vorbesc acum!
Asadar, avem un Soare in Pesti (in conjunctie cu Neptun) si o Luna in Fecioara, in perfecta opozitie...fara de care nu ar fi posibil acest eveniment astral.
Ce este nou in acest an, este tocmai conjunctia Luna- Luna Neagra din Fecioara. Sa zicem, aceasta este particularitatea momentului!
Ca fiecare Luna Plina, ea vine cu mici contradictii si revevlatii. Si sa luam putin fiecare detaliu in parte:
Soarele in Pesti- semnaleaza prezenta momentului in care acceptarea exista si trebuie sa existe! Acceptare fara conditii a tot ceea ce avem in viata, asa cum este, fara judecata si fara dorinta de schimbare! Este ceea ce este! Doar ca Neptun de langa Soare mai invaluie realitatea in alte culori si creaza o iluzie optica destul de tulburator de acceptat. Aduce amanare, intarziere si neclaritate asupra ceea ce este!
Luna in Fecioara- este semnul intregului, al ordinii si perfectiunii. Semnaleaza perioada in care curatenia din viata noastra trebuie sa fie prioritara! Simtim nevoia sa aruncam ce nu ne mai e bun si util, luam toate lucrurile la verificat. Este analiza cu claritate a parcursului de pana acum si nevoia de eficienta, de acum inainte! Este promisiunea unei vieti ordonate si netulburate. Luna Neagra cu care face conjunctie Luna sporeste gradul de “sondare” critica. In curatenia noastra, ea deschide cufere vechi si face descoperiri importante.
Este o perioada care vine ca o confruntare de realitati: cea pe care o cunosc deja versus realitatea pe care doresc sa o am de acum inainte!
Este posibil ca intre timp, din septembrie 2014, sa se fi depus niste sedimente in realitatea noastra care nu au fost integrate pe deplin, acceptate. Vine momentul de evaluare, test si autotest.
Azi, maine...tindem spre perfecţiune, un ideal pe care il împrumutăm de la nativii zodiei Fecioară. Putem trai momente de teama nejustificata că nu vom reuşi să atingem targhetele promise. Curaj! Am mai trecut prin asta, chiar daca nu la fel!
Este important ca STIM ce trebuie să facem! Ca stiam deja, ca aflam acum, important este ca ziua de azi vine cu o directie noua de acces!

Revelatie, inspiratie, CURAJ si CLARITATE va urez din plin!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este deosebit de important pentru mine.
Multumesc!