vineri, 3 ianuarie 2020

Marte in 2020- Un an de Foc




 Salutare!
Otilia, sunt!

Stiu ca poate ar trebui sa luam lucrurile putin cate putin, dar cred ca merita, de data aceasta sa facem o privire mai larga asupra fenomenului  Marte pe intregul an 2020.
Pentru ca va fi un an in care Marte se va plimba mult prin zodii de Foc.
Veti vedea si de ce, imediat!

Deocamdata, Marte e in Sagetator, de  azi, 3 ianuarie, unde va ramane pana in 17 februarie 2020.
Un tranzit normal.
As spune, pentru semnele de foc, ca deschide spatiul unor promisiuni de energie mult mai  compatibile cu felul lor de a fi, fata de ultima luna de zile.
Dar nu pentru zodiile de Foc, doar, caci fiecare aceste componente zodiacale in astrograma. In fond, nu exista tranzit astral sa vizeze numai o zodie, si atat.

Marte acesta, in Sagetator, da apa la moara zodiilor de Foc, inainte de toate, dar impinge valuri de curaj, initiativa si spontaneitate si celorlalte zodii,  care nu sunt "Foc". Inainte sa va spun cam ce energie se degaja din aceste tranzite, vreau sa va informez asupra unul lucru interesant, o particularitate a anului:

 Marte va petrece in total, in 2020, cca 8 luni doar in semne de foc!
...Ceea ce ar putea fi prea mult chiar si pentru nativii cei mai timizi,
 carea au nevoie de o incarcatura ca aceasta!

Intr-adevar, Marte va avea o cocheta mult cu zodiile de Foc, pe intregul an. Acum isi face parcursul firesc prin Sagetator. 
Vom avea parte de  influxuri bune:

- Sa lucram asuupra zonelor neconfortabile din viata noastra, atingand pana si o abordare diferita de (ezoterica, religioasa, spirituala, new-age-ista, dupa caz) la care nu am avut nici timp sau chef sa ne coboram atentia. Acum e momentul!
- unii au nevoie sa isi extinda limitele si se baga in chestii atipice pentru ei, unde nu au toate cifrele : nu stiu unde se opreste tot, nu au toate detaliile si cam nici ce rezultat sa astepte, dar le place calatoria si pentru asta...acum e momentul!
- Chiar daca ti se pare ca te arunci in hazard, daca esti deschis la panorama, o sa intelegi lucruri pe care nu le poti stii de la sol. Si emomentul minunat sa isi iei aceasta diploma de experienta. Nu toti o pot obtine.
- Pasii mici sunt, totusi, incurajati, pentru ca in Capricorn inca stau multe planete zilele astea (vreo 6) 
si cumva, pretind ca jocul sa fie facut cu indrazneala ceva mai calculata.
- Zodiile de foc  afiseaza mai cu indrazneala proiecte la care lucreaza si reusesc sa atinga zone si pentru ei uitate sau abandonate. 
- Putem deschide cu succes noi precedente de care avem mare nevoie la un moment dat!
-  Dupa 17 februarie, Marte se va ocupa de chestiunile practice ale actiunilor de azi (pentru ca intra in Capricorn si joaca se schimba),

Bun! Eh, Marte iese si din Capricorn, se plimba prin zodii si, la un moment dat, prin vara, la final de iunie,  intra in Berbec! Si de aici, nu mai pleaca decat anul viitor, in ianuarie 2021!

Din pozitia acesta, de domiciliu, degaja noi si noi initiative de infruntat. Jocurile in care ne bagam azi (zilele acestea) devin mai serioase, pentru ca cel putin cineva ne-a luat in serios si acum, din vara incolo, pentru restul anului, nu avem decat sa jucam dupa melodia pe care noi singuri ne-am cantat-o!
Altii vor juca cu noi, invitati de noi, de energia noastra, inca de pe acum!
Nu mai e cale de intors din drum! Nu mai e loc de respiro si nici de abandon, caci strada se deschide cu sens doar inainte, cu toate bune si rele care vor fi!
Berbeceste, asa! Ca altfel nu avem cum!


Deci, sa ne asteptam ca imaginea contruita de noi, sa nu mai poata fi schimbata ( si nu ne vor lasa altii sa o schimbam, pentru ca asa ne-am prezentat, asa vom fi obligati sa ne aratam de acum inlcolo).

Ce se va intampla din vara?

- pe 29 iunie, Marte intra in Berbec. Nimic nou sub soare.
- cand e pe punctul sa iasa din zodie, se opreste si retrogradeaza. Pe 10 septembrie.
- intre 10 sept  si 15 noiembrie...strabate...retrograd... aproape tot ce a parcurs direct ultimele doua luni de zile. Efectiv, reia toate demersurile din ultimele doaua luni.
- din 15 noiemnbrie, tot in Berbec fiind, se readreseaza direct, din nou, acelorasi drumuri parcurse, cumva, a 4-a oara...definitiv...
- De abia in 2021, 7 ianuarie... paraseste Berbecul pe care, in mod normal, ar fi trebuit sa il lase in urma in septembrie.

Nimic. Toate bune.
Sau, depinde!

Actiunile facute acum, in ianuarie, nu vor mai avea sanse sa fie anulate, schimbate prea mult, ci doar imbunatatite, ca si cum unicul drum de parcurs este pe sensul numai inainte.
Asta e!

Lilith, din final de Ianuarie va tranzita Berbecul, ca tot vorbim de zodia de foc.  10 luni sta aici, si se intalneste cu Marte, in toate directiile pe care acesta le va face: cand la urcare, cand la coborare!
Va cauta sa ii bage fitile si bete in roate. si sa i arate cai ocolitoare!
Nu m-af increde in sfaturile astea, zau!

Sitot prin Berbec, nestiut de nimeni, linistit si in cautare de suflet ranit, e Kiron, marele maestru autovindecator.
El nu se poate vindeca decat  si doar daca aduce vindecare altora. Si cred ca, impreuna cu Marte si Luna Neagra, Marte asta va trebui sa dejage:
- actiuni autovindecatoare si binefacatoare
- ceva care sa lecuiasca definitiv rani ale sufletului
- aducand si altora implinire si bucurie.

Doar asa!


Multumesc!
Revin cu Zodiile.
Ce ar fi daca as face si eu niste audio? Ar fi mai bine, sa fac si o schimbare, nu?
ca tot despre ele vorbim!


Va salut!
Otilia revine!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este deosebit de important pentru mine.
Multumesc!