vineri, 7 septembrie 2018

Avem nevoie si de o Luna Noua in Fecioara


...Macar odata pe an! 
(Nu ca nu ar fi posibil de doua ori!)

Eh, nu e nimic ce nu am am mai trait!
Incepand cu  data de 9 septembrie, catre seara (ora 21.00), Luna incepe sa dinva invizibila  fara ajutorul norilor, ci pentru ca incepe sa isi formeze propria intalnire cu Soarele.

Nu doar conjunctia aceasta se va vedea pe Cer, desigur! Sunt multe alte aspecte in care Luna Noua va fi implicata: in inconjunctie cu Marte/Lilith si Nod Sud, in opozitie perfecta cu Neptun R...dar sustinuta de trigoanele cu Saturn si  Pluton din Capricorn si de Sextilul cu Jupiter din Scorpion. Ascendetul momentului este in Berbec care imprima nevoia de initiativa constienta. Sau devenim constienti ca avem nevoie de o initiativa!

Fiecare din aceste aspecte imprima partea lui in fenomen: vom avea o Luna Noua unde atentia ceruta e diferita de pana acum, caci si conditiile actuale nu mai sunt cele de ieri. Par o derulare de evenimente ceva mai  marunte si aparent nesemnificative care se evidentiaza din haosul creat de Neptun din Pesti,  dar cu darul de a schimba situatia mult.
Ascendetul momentului este in Berbec care imprima nevoia de initiativa constienta. Sau devenim constienti ca avem nevoie de o initiativa; luati-o cum doriti!

Avem si incertitudini: Fecioara este oricum inundata de emotiile acestea din nascare. In plus, Venus, intrat de curand in Scorpion, agita si mai tare apele. Noroc ca Jupiter pompeaza optimismul pe care Pluton, din partea cealalta a sextilului cu Jupiter, il conditioneaza sa nu stea la voia intamplarii si in risipa timpului.

Asadar, meniu de Luna Noua in Fecioara:

- Putin optimism, ca e Jupiter sef de cartier;
-  lucruri marunte care nu se prea pun cap la cap ( ca nu vrea Neptun- dar noi nu ne luam dupa el si le gasim o noima!);
-   mici solutii autogenerabile, adica daca nu le cautam noi, ele nu vin singure( Marte e inconjunc si afectat de #Lilith);
- nu e moment de cheltuiala de timp, ca nu-i de unde;
- Sa mai cautam si prin arhive sa vedem cum ai mai facut data trecuta, eventual facem altfel, daca nu a mers prea bine (Lilith si Nod Sud);
-  si sa nu ne facem iluzii cu rezultatele, ca, na! Luna Noua in Fecioara nu promite marea cu sare!



#AstroEzoterica
#LunaNouaInFecioara



Un comentariu:

Comentariul tau este deosebit de important pentru mine.
Multumesc!