miercuri, 4 octombrie 2017

LUNA PLINA IN BERBEC




LUNA PLINA IN BERBEC din 5 octombrie
... amplifica selectiile care si asa, sunt facute in ultima vreme prin mai multa critica, decat observatie neutra.

Mercur, care sta acum langa Soare in Balanta, chiar daca reuseste sa echilibreze dialogul si nu mai impinge remarcile cu atata aciditate ca in urma cu o saptamana, totusi nu prea reuseste sa stavileasca nerabdarea, pe alocuri impulsivitatea, degajata de Luna din partea opusa (Berbec).

Zilele astea se fac multe comparatii, se discuta mult si argumentat (inca), dar parca mai putin cautand vinovati exteriori. Se incearca impartirea echitabila ( chiar si a vinovatiilor) si responsabilizarea egala!

Cu toate astea, dinspre Berbec se degaja saturatii, concluzii ( poate pripite) dar hotarate sa mute cursul evenimentelor intr-o noua directie!
Se pronunta (auto)hotarari si (auto)promisiuni. ...Luate mai intai cu voce tare si apoi cu sufletul!

Neptun formeaza inconjunctie cu Soarele/Mercur si din pozitia asta nu mai poate pacali cu aparente, cu holograme, cu ceva ce oricum "nu e chiar ce se vede"!
Acum, ca nu iei in calcul mesajele, sincronicitatile, prea multele semnale peste tot raspandite in jur...e treaba ta! Poti sa iti spui ca inca mai merge si ca nu ai vazut bine!

Numai ca undeva, la nivel "interior" ( plastic spus) se iau hotarari care nu mai pot fi intoarse usor din drum!
In fine, fiind Luna Plina, e deja agitatie!
 Fiind Luna Plina in Berbec, e deja nerabdare!

Vedeti voi cum va descrurcati si nu dati curs agresivitatii ( nici a celei ce sta in voi, nici ce vine din partea cealalta!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este deosebit de important pentru mine.
Multumesc!