miercuri, 13 septembrie 2017

Steaua lui David

Si se mai intampla ceva azi... 13.09.2017  

Incepand cu ora 13.30 si pana 23.20 avem o mare configuratie pe cerul astral: 

STEAUA LUI DAVID!


#SteaualuiDavid de astazi, este o #configuratieastrala prelungita, #cameleonica, pentru ca (cea de azi, repet) nu isi mentine forma initiala decat pentru o perioada, apoi ea continua...dar implicand alte planete care sunt in conjunctia unora dintre primele existente in configuratie.

Protagonistele din prima faza sunt: Uranus, Luna, Nod Nord, Jupiter, Saturn, Nod Sud ( Zodii de Aer-Foc).
... dupa orele 15.00 intra in ecuatie #LunaNeagra#lilith si dispare Saturn.
...dupa ora 19 intra in hora Venus si dispar Nodurile Lunare
si aici ar trebui sa se termine....
Dar Venus nu sta mult si iese din joc in jurul orei 22.30 cand ii preda iar locul Destinului sau Nodului Nord.
Asta este forma #ConfiguratieiHolistice care se mentine pana la final ( in jur de 23.20).

Si acum, ce e cu ea?

Steaua lui David* este una dintre cele mai complexe #configuratiiastrale* existente. 

In ea, in alcatuirea ei, nu sunt doar cele 6 sextile care o formeaza la exterior, ci si opozitii si cuadraturi si inconjunctii si trigoane ( la interior).
Cu alte cuvinte, cam tot ce poate insmana#aspectastral posibil, tot dintr-o data!

Umpic cam prea mult, nu?
Chiar asa si e!


Ce inseamna asta?


- INTERIOR ( aspectele interne ale configuratiei): contradictii, lucruri de neinteles, concluzii variate si ilogice, blocare si neputinta de a spune, de a discuta, de a lega lucrurile in vreun fel logic, fluid, digerabil si "comestibil"; lipsa de vizune, de solutii...o adevarata implozie care e tinuta cu greu sa nu iasa afara!

- EXTERIOR ( cele 6 sextile inlantuite): vor conciliere. cauta linistea, revenirea la o situatie initiala, dialog si restabilirea acordurilor.
In sextil, asa cum am mai spus si in#alegeriplatitepreascump, exista conciliere, dar nu lejera. Cele doua planete trebuie sa restabileasca directia comuna. Si cand e Sextil, intotdeauna directia exista! Solutia este, dar trebuie cautata, ca nu vine singura de pe undeva!

Ziceam asa: 

"Sextilul, în sine, este un aspect pozitiv. Ca şi în cazul trigonului, fluidizarea se produce, dar cu ceva mai multă dedicare şi constanță, cu mai multe calcule şi planificări în prealabil. Ambele zodii din sextil, ambele emanaţii (planetele implicate) contribuie simultan însă, nu sunt întotdeauna la unison, astfel încât se cere o oarecare ajustare din când în când ca un parcurs să se deruleze liniştit.Sextilul are la extremele sale zodii compatibile, din elemente diferite compatibile, dar nu de aceeaşi factură precum trigonul. Zodiile compatibile pot concorda, pot cădea de acord uşor, însă numai după ce există o oarecare aşezare la masa opţiunilor. Nu vorbim despre tratative, căci nu e nevoie ca ele să se convingă una pe alta de faptul că au de dus spre functionare un anasamblu. Obiectivul comun este intrinsec sextilului. Zodiile implicate au un numitor comun, un ţel comun. Totuşi, acolo unde nu e o deplină cuplare, se poate discuta şi se va putea găsi elementul care să fie spre binele suprem al ambelor. Aceasta este principala caracteristică a zodiilor în sextil sau a compatibilităţii tip sextil, dacă vreţi: deşi sunt zodii diferite, cu viziuni diferite, ele găsesc, la nevoie, numitor comun,o direcție comună, un ţel comun. "


Nu pot interpreta acum fiecare aspect in parte, dar cert este ca, per total, cu toate variatiile acestei configuratii de azi, se vor incerca etape si etape de negocieri. 


Unele (negocieri) sunt deja interioare, direct din suflet, de la noi catre ceilalati; sunt deja confectionate! Mai trebuie sa fie scoase, apoi, la vedere...intr-o intrevedere frontala!


Cei care sunt in tratative, au sanse sa cada la un consens, la o pace care aproape ca nu se intrezarea!
Pe cat e de complicat aspectul, pe atat e de reconciliant, deci...e bun de folosit daca dorim sa obtinem ceva.


Agresivitatea si temerile, trebuiesc lasate deoparte, pentru ca puteti observa ca, in decursul dupa amiezii, nu or sa mai aiba motiv sa se mentina pe picioare! Deci nu incepeti cu ele!



E inutil sa mentionez sunt zodiile implicate: e suficient sa reamintesc ca Steaua se formeaza pe zodiile de Aer-Foc!
Cum ele insumeaza jumate de zodiac si toti avem aceste zodii in astrograma, inseamna ca ne priveste pe toti ziua de azi, intr-un anume fel.





Am pus niste **** pe undeva.... ( inseamna ca urmeaza sa ma explic!)


Da, sunt multi astrologi care nu vad aceste aspecte de azi pentru ca desi Steaua lui Davind nu e o configuratie fictiva, ea nu e considerata unanim! 

Voiam sa spun ca nu toti astrologii introduc in alcatuirea ei simboluri astrale precum Lilith sau NodurileLunare ( sau altceva ce nu e planeta) si ...mai lucreaza cu orburi foarte stranse, astfel incat aceasta formatiune se formeaza extrem de rar.


Eh, eu rebela...si mai #ezoterica...am alte idei!

Nu vad de ce sa nu folosesti in configuratii aspecte sau simbouri pe care oricum le studiezi in interpretari.
Deci, nu inteleg cum poate sa functioneze astrologia pe linia asta... redusa si limitativa!


Otilia


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este deosebit de important pentru mine.
Multumesc!