luni, 11 septembrie 2017

PĂMÂNTUL - PLANETA EMOŢIILOR

  este un prim capitol din partea a 3-a a cartii mele


Este  o formă adăugită a unui articol publicat pe site-ul meu în ianuarie 2016[1].

Nu am notat ziua în care am înţeles că pe parcursul ei exprimam emoţii diferite, ca majoritatea oamenilor. Ştiu doar că într-o zi, după o serie de multe altele asemănătoare, mă săturasem să trăiesc acele stări ce nu se mai terminau, care mă țineau la capătul puterilor.
 Că era vorba despre o emoţie sau despre un sentiment, nu am înţeles ce diferenţa se făcea între ele, şi mai ales, la ce mă ajuta atunci dacă aş fi ştiut toate astea. Aveam alte urgențe, ca să zic aşa, cu atâtea trăiri de rezolvat!
  Sincer, nu ştiu cui i-a venit ideea să facă o distincţie  între emoţii şi sentimente, chiar dacă la un nivel conceptual devine firesc, însă, oricât am încerca să ne punem de acord cu aceste definiţii şi, deci, delimitări, experienţa reală este că avem prea multe stări... şi pe zi ce trece tot mai multe! Şi, mai grav, din cauza lor nici nu ne mai înţelegem între noi!
Apoi, nu cred că îi pasă cuiva, fix în mijlocul depre-siei, dacă ceea ce trăieşte este emoţie său sentiment? Să fim serioşi! Tot ce vrea să ştie, probabil, este să facă cumva să iasă din infernul acela!
Cel puţin eu asta am încercat să caut: să ies din starea aia, indiferent ce denumire ar fi avut ea!

Niciodată nimeni, zeci de ani de zile, nu mi-a spus că emoţiile pot să fie folosite la ceva, bun sau rău! Până atunci, tot ce ştiam era că... ele erau! Existau! Şi erau felurite!... Şi unele erau de evitat! Dacă voiai să te descurci cu ele, în vreun mod, asta urma să fie propria ta descoperire!
 În ce mă priveşte, am avut nevoie să învăţ să le gestionez!
Aşadar, după ani de repetiţii intense în domeniul emoţiilor zilnice, mereu altele, am început să le observ, să caut să le înţeleg, şi mai ales... să găsesc o manieră să jonglez cu ele!
Sigur, în momentul în care ai întrebările, apar şi răspunsurile!
            Găsisem cărţi care îmi spuneau că emoţiile sunt cel mai mare duşman al omului, că trebuiesc nimicite, făcute zob, ascunse sub preş! Tu poţi să încerci şi asta, dar pe pielea ta o să afli că, aşa, nu rezolvi situaţia nicicând! Au mai fost şi alte cărţi în care erai îndrumat să ţi le exprimi plenar, până la străfunduri, şi după ce te goleai de tot, trebuiau să iasă afară cele bune!
Îmi place să spun că m-am născut cu o puternică înclinaţie către semnificaţie (ce să-i faci, este emanaţia mea săgetătorească)!
Aşadar, noroc sau nu pentru mine, am plecat de la premiza că tot ce avem în dotare, noi oamenii, trebuie să ne servească la ceva! Prin urmare, şi sentimentele, cu zecile câte sunt, trebuiau să aibă rolul lor! Cu alte cuvinte, eram în fața marii întrebări: De ce avem emoţii? De ce trăim sentimente care ne chinuie? Cărui scop servesc aceste funcţii umane?
Am să îţi prezint şi versiunea mea de adevăr, făcând un ocol necesar!
Emoţiile şi sentimentele, am aflat şi eu, sunt două lucruri distincte. Probabil le-ai experimentat pe toate: frică, furia, tristeţea şi bucuria. Dar celelalte,  sunt nişte derivate şi se numesc sentimente!
Sentimentul, de dragul simplităţii, este reacţia fizică pe care o ai în urma unei emoţii.
De exemplu, dacă bucuria este emotia de ba-, exuberanţa (tot o formă de bucurie) este sentimentul pe care îl trăieşti plenar şi fizic şi mental, nu doar emoţional.
E suficient să ştii că sentimentele se nasc din emoţii. Şi la cât de complecşi suntem, la fel de variat este şi spectrul nostru de sentimente!... De trăiri!

Emoţiile noastre- Primul sistem de referinţă!
Să nu îţi imaginezi că accesul către emoţii a sosit târziu, când te-ai îndrăgostit prima dată sau când ai primit primul tău cadou! Emoţiile au fost simţite de către tine, de dinainte de a te naşte! Ştiai şi simţeai tot ce simţeau ceilalţi din jurul tău, mai ales mama ta în perioda intrauterina!
Chair dacă îţi ofer acum o versiune mai ezoterică a fenome-nului emoţiilor, te rog să mă urmăreşti, căci încerc să îţi arăt logica lor (dacă poate să fie vreuna, în mediu ezoteric)!
Încă şi mai înainte de aceste momente, de incarnare, chiar când împreună cu viitorii tăi părinţi hotărâi să te incar-nezi, simţeai familiaritate faţă de ei, pentru că ei reprezentau canalul de acces în această lume terestră, în care tu urma să vi.
Indiferent de unde urma să vii şi care au mai fost  experienţele din încarnările precedente, reconectarea cu Sursa ta s-a menţinut şi în aceste momente de îmbarcare în alte lumi! 
Reconectarea la Sursa - care nu e şi nu afost vreodată în afara ta- nu putea altfel decât să te reintroducă într-un spectru de emoţii de un anumit calibru: apreciere, recunoştinţă, iubire, înţelegere, etc. Le poţi numi, grupat: fericire, stare de bine, beatitudine!
            Cu toţii am căzut de acord, tacit, că aceste trăiri, emotiii, sunt bune. Ştim că experimentarea lor te fac să te simţi plăcut şi încărcat. Te simţi înalt! De dragul simplităţii, acum ştii că ele sunt emoţii înalte din punct de vedere vibraional. Nici contează cum se numesc trăirile sau sentimentele bune sau înalte, e important doar că ele transmit o stare de bine! De fericire, să zicem!
Se poate spune că ori de câte ori te simţeai fericit, însemna că erai conectat cu Sursa – cu tine! Nu trebuia să ştii mai mult decât că era suficient să te simţi bine şi ştiai că ai o conexiune bună, cu tine!
Concret, starea de beatitudine era principalul sistem de referinţă pe care îl aveai că eşti în conexiune cu Tine! O stare de spirit jalnică, de exemplu, e bun indicator că ai înce-put deconectarea.
            Încarnându-te aici, în acest spaţiu dimensional, ştiai că ceea ce urma să trăieşti era mai mult decât atât: aici există dualitate! Aici există, deopotrivă, şi emoţiile acelea înalte, atât de familiare, dar şi multe altele, în contrast! Prin urmare, în dimensiunea în care urma să te incarnezi, paleta de emoţii urma să fie fascinant de variată! Şi tu ştiai asta, într-un fel!
În lumea ezoterică exista teoria că alţii, entităţi, spirite, suflete, chiar extratereştrii care au vizitat Terra îna-intea noastră, asta au căutat: emoţiile de pe la noi! Pentru frecvențele acestea se reîntorc mereu, ne fac să ne reîntoarcem şi pe noi şi pentru asta ţin (ei) legătura cu Terra, printre alte motive!
 De asemenea, nu ştim sigur dacă mai există în Univers un alt spectru de emoţii în contrast, ca aici, pe Pământ. Este posibil ca oriunde altundeva poţi să exprimi sentimente mult mai înalte, pentru că acolo civilizaţiile au un grad ridicat de conştientizare, sau dimpotrivă!
De fapt, în fond, nici nu mai contează dacă anumiți Maeştrii Înălţaţi spun că doar pe Pământ există dualitate şi contrast şi că nicăieri nu se mai trăieşte atât de minunat ca aici! Cert este că atât cât trăim aici, trebuie să ne descurcăm cum putem cu funcţiile din dotare!
Şi, deocamdată, avem emoţii; adică nişte funcţii umane ciudate al căror sens, ezoteric vorbind, nu prea îl ştie nimeni. Şi traiul pe Pământ ne oferă privilegiul de a avea o paletă complexă de emoţii, în contrast unele cu altele! Fiecare sentiment, are constrastul sau în acesta dimeniune în care ne aflăm acum! Cu cât sunt mai multe şi mai variate aceste trăiri, cu atât mai variate sunt contrastele lor!
Şi iată că vine momentul încarnării!
Din prima clipă ai căpătat acces la două sisteme de referinţă simultan, două sisteme diferite din punct de vedere vibratoriu: ai rămas conectat cu Sursa ta (Sinele tău Supe-rior) şi ai căpătat acces la un sistem de referinţă fizic prin noua ta personalitate care tocmai începea să se configureze (Ego-ul).
Şi aşa ai rămas în continuare, în plimbarea ta prin această dimensiune; continuând să ai un ASPECT NEFIZIC ce rămâne mereu în conexiune cu restul Universului, şi unul FIZIC prin care atingi, dibui, probezi, percepi şi exprimi ceea ce trăieşti aici!
Venind aici, nu ai avut în minte, probabil, să devii altcineva, diferit de Sursa- indiferent cum şi de către cine a fost orchestrata incarnarea ta[2]. Aşadar, venind aici, te aştepta experimentarea emoţiilor variate: urma să Te îmbunătăţeşti, să Te diversifici, să Te expandezi!  Ştiai că Aspectul tău Nefizic creşte şi învaţă datorită celui Fizic! Sinele tău Superior devenea din ce în ce mai vast odată cu cel fizic, în timp ce tu experimentai emoţii din ce în ce mai diversificate!
            Mă urmăreşti, acum?
Şi pe măsură ce Sinele tău Superior creştea în experienţă, odată cu el se expanda întreg Universul, căci Sinele Tău Superior este cel care ţine legătura cu tot ce există în Univers!
Aşadar, orice experienţă trăită de tine în acest permanent contrast, permanenta dualitate, permanent frecuş, este recep-tată de către Sine şi este propagata în Univers!

Observi cum merg lucrurile?
... Tu cel Fizic te extinzi... Sinele tău Superior se extinde... Alte fiinţe din urnivers învaţa din experienţa ta... Universul devine din ce în ce mai vast... prin tine!
Acum cercul se închide!

Cu alte cuvinte, iată de ce ai sosit aici, printre Pământeni: să contribui la expansiune, la cunoaştere... Trăind emoţii pe piele proprie!
Când am ajuns la ideea asta, prima mea reacţia a fost, cred, identică cu a ta: “Pffaaa! Aiurea! Nu cred!”
Totuşi, privit mai panoramic, existenţa acestor funcţii umane începe să aibă un sens...
            Mă bucur că nu mă gândisem să îl caut în manualele ştiinţifice şi de psihologie! Aici nu l-aş fi găsit niciodată!
 „Emoţiile trăite de noi contribuie la expansiunea Univer-sului!” Iar tu că fiinţă spirituală ce eşti, pentru asta ai venit aici: să contribui!
Ok, ştiu, oricât ar fi de frumos şi de nobil, dacă nu eşti în proces de evoluţie spirituală, asta nu e o chestie care să te intereseze! Până la urmă, tu eşti aici, acum, în vacarmul ăsta de viaţă şi trebuie să te descurci cu tot ce ai de înfruntat zi de zi, zeci de trăiri, totul doar pe durata a câteva ore. Cu cât eşti mai ocupat, cu atât experimentezi mai multe stări vibratorii în scurt timp.
Am descoperit și eu, studiindu-mă, că nu acesta este adevăratul secret al bucuriei misiunii vieţii, dacă privim lucrurile aşa: adică, eu vin aici pe pământ, trăiesc emoţii în viteză şi mă dezvolt spiritual! Deloc amuzant şi nici atât de simplu!

Nuuu... Nicidecum!
Secretul consta în a fi conştient că eşti aici să experimentezi emoţii. Că, de fapt, în spatele acţiunilor tale stau emoţii felurite, chiar dacă execuţi cea mai "materiala" experienţa! Nu contează, faptul că munceşti pentru ceva, te străduieşti să ai ceva, are la bază o emoţie, o trăire. Aici, pe Terra, totul se poate converti în emoţii!
Dar că tu să îţi fii util ţie, vieţii tale, oamenilor din jur, e necesar să alegi să trăieşti emoţii dintre cele mai înalte! Cu cât mai multă fericire, linişte, bucurie, aceptare, iertare zi de zi, cu atât mai multă beatitudine. Şi odată ajuns aici, e uşor să obţii orice altceva doreşti!
  În felul acesta eşti mereu acolo, conectat la Sursă Universală din care provii, de fapt! În felul acesta, este foarte uşor să găseşti drumul înapoi, dacă polaritatea opusă te atrage.

Când eşti plin de probeme, cum să rămâi Zen?
Urmăreşte-mă încă puţin, te rog!
Când ne-am hotărât să ne naştem, am fost conştienţi că avem nevoie de un vehicul pe pământul acesta. Corpul uman ne-a cerut atenţia în decursul timpului, zi de zi: să îl îmbrăcăm, să îl hrănim, să îl îngrijim, să îi oferim un adăpost, să îi oferim iubire. L-am pus la muncă! L-am pus să câştige bani! L-am făcut dependent de lucruri exterioare lui.
 Deci, că toate aceste necesităţi fizice să fie posibile, a trebuit să traversăm zi de zi tot felul de experienţe: să ai un job, să ai sursa de venit, să cumperi lucruri; ca să te mentii fizic trebuie să găteşti, ca să te ohihnesti îţi trebuie o casă, un pat.
            Dacă ai trăit semenea majorităţii ştii ce înseamnă să nu ai suficient de mult cât să să îl alimentezi cu cea mai bună mâncare, cea mai frumoasă haină şi nici maşina personală plină de benzină să te ducă oriunde.
Mai mult, sunt milioane de oameni chiar acum pe acest pământ departe de orice condiţie umană!
Cred că îţi poţi imagina ce sentimente trăieşte cineva care nu are nimic din toate astea: emoţiile sunt variate de la neputinţă, frustrare, furie, dezamăgire, depresie... la resemnare, împăcare.

Dar cum să rămâi conectat cu Sursa fără să te pierzi în vacarmul acesta, în chinul zilnic pentru supravieţuire?

 De acord ca în punctul acesta este dificil să jonglezi cu ideea că ai venit pe Terra să te distrezi într-o baie de sentimente faine când trebuie să faci slalom printre neazuri. Nu e deloc distractiv şi nici înălţător să suferi!
Dar frământându-mă în acestă teorie, am realizat că avem la dispoziţie două polarităţi ale aceleiaşi emoţii în acelaşi timp. Pentru fenomenul acesta am venit aici, pe Pământ, nu-i aşa? Pentru dualitate, pentru contrast. Pentru frumuseţea contrastului şi varietatea de oportunităţi care se deschid din contrast!
Cuum? Să repet puţin:
În timp ce trăim teamă, în partea opusă, ce e drept, cam departe... este curajul!
În timp ce trăim depresie, dincolo de ea, în partea opusă şi da... destul de departe... este bucuria!
În timp ce experimentăm judecarea (de valoare), în partea opusă... departe, departe... este aprecierea!

În timp ce trăim o emoţie joasă, în partea opusă exista fără îndoială... ceva înalt şi sublim, nu-i aşa?

Şi? Ce e cu asta!? Încă puţin şi ne apropiem de final!

Nu este o concluzie la care am ajuns eu, ci sute de oameni înaintea mea: emoţiile crează realităţi împreună cu alte funcţii umane (cum ar fi gândurile). Ambele funcţii fac parte din procesul de manifestare.
Doar că trăind într-o stare vibratională/ emoţională joasă... se naşte automat dorinţa de a experimenta contrastul. Opusul. Ceea ce este dincolo de polaritatea pe care o trăim acum.
Când nu ai bani să plăteşti facturile casei, se naşte dorinţa de a avea din plin destui bani să trăieşti senin lună de lună! Când trăieşti o dezamăgire în dragoste, oricare ar fi ea, se naşte automat dorinţa de a avea în viaţa ta un partener iubitor sau compatibil. Sau ceva asemanantor!
Calea de a trece dintr-o extremă în alta, dintr-o polaritate emoţională în alta este... DORINŢA, creată din conştien-tizarea stării în care tocmai te afli acum.

Foarte tare! Ca să ai, trebuie să ştii în ce punct eşti acum şi unde îţi doreşti să ajungi!
Ok, luăm exemple clasice: Nu am bani! Sau am teamă că nu o să reuşesc să îmi menţin locul de muncă. Sau am fost trădat de partenerul de viaţă.
 Dar ce vreau? Îmi doresc că am bani să îmi plătesc facturile. Îmi doresc să fiu încrezător şi să am succes. Îmi doresc un partener care să aibă valorile mele în ceea ce priveşte o relaţie.
Nu greu să ceri, ok? E mai greu... SĂ ŞTII CE SĂ CERI, da!
Asta înseamnă că se mai adăugă un detaliu, CLARITATEA, dar este încă un ingredient necesar în procesul manifestărilor. Nu poţi să ai ceva ce nu ştii cum arată!Ce este drept, nu te poţi plictisi pe Pamanul acesta să ceri lucruri noi, că ai palete întregi!
Cerând, lansezi noi dorinţe. Cu fiecare nouă dorinta- care are şi ea o încărcătură emotionala- apare o perspec-tivă nouă care crează, la rândul ei, noi dorinţe şi noi emoţii de experimentat. Şi uite aşa, over and over!
Îţi urez, Bun Venit pe Planeta Emoţiilor!

Şti de ce eşti aici în această lume a contrastelor vibraţionale? Pentru că cineva a ştiut de a bun început că ele sunt oază perfectă de opţiuni cu ajutorul cărora să poţi face alegeri.
 Este posibil ca la încarnarea ta cineva să nu îţi fi explicat destul de clar. Este posbil ca încarnarea ta să nu fie nici alegera ta, dar asta conteza mai puţin din moment ce eşti acum şi aici, nevoit să faci alegeri!
Noi alegeri... înseamnă noi emoţii... Şi noi emoţii... cheamă alte alegeri... din nou şi din nou... la nesfârşit! Creaţia nu se termină niciodată!
Orice modificare energetică faci la tine, tu, fiind parte dintr-un Întreg, propagi asupra întregului fiecare mică modificare de nuanţă, oricât de mică! Odată cu asta, când altcineva din Întreg face o modificare în energia proprie, toate celelalte părţi individuale ale Întregului- tu inclusiv - se actualizează de la sine, reflectând schimbarea nou apărută.

În prezent, pe Terra, sunt multe sisteme de mani-pulare care instigă la joase frecvenţe prin greve, manifestaţii violente, răzvrătiri pe te miri ce subiect - astfel încât întrega energie degajata să se propage în întreaga Creaţie. Doar avem sfârșitul lumii în fiecare an propagat pe rețelele media! Sunt şi facţiuni care lucrează pentru stabilizare, dar nu întotdeauna se menţine balansul foarte mult timp.

Există o continuă expansiune în Univers la care contribuim fără să fim conștiei.
Acum tu eşti conştient că fiecare emoţie pe care o trăieşti determina o nouă alegere. O nouă alegere este o nouă creaţie. Tu şi eu, şi fiecare om care trăieşte pe Pamanat crează chiar acum, noi şi noi perspective.
De fapt, emoţiile pe care le întâmpini zi de zi, te conduc către noi alegeri.
Poţi să afirmi direct ca prin Emoţie ajungi la Creaţie!
Şi, da, încă un motiv strajnic să vii aici, pe Pământ!
Sau, dacă vrei să priveşti ceva mai pesimit, încă o capcană care i-a atras în circuitul karmic vicios pe cei care s-au avântat, crezând că se descurcă ei cu creaţiile aste!
Până la urmă, ai înţeles ideea: eşti aici să fii creatorul realităţilor pe care le doreşti. Şi ori de câte ori te afli într-o stare emoţională joasă, ai dat semnalul că undeva, în partea opusă, se află situaţia pe care tocmai vrei să o experimentezi şi să o manifeşti!
Tot ce ai de făcut este... să te îndrepţi într-acolo!

Acum... cum să faci un salt atât de mare vibrational?
Şi să rămâi în el?

Nu e atât de complicat nici să treci de la o extremă la alta, dar e un proces şi aici! Legat de saltul acesta, exista o veste bună şi una rea. Cea rea, este că nu poţi imediat, instantaneu, să sari dintr-o extremă emoţională în alta. Este nevoie de câteva momente bune, minim ore, chiar şi pentru cel mai experimentat meditator. Partea bună este că poţi să o faci, evident, gradual! Şi pentru asta, ai nevoie de o scală e emoţiilor, un sistem de referinţă personal pe care să îl parcurgi când termostatul tău emoţional coboară foarte jos.
Totuși, înainte de a te demotiva că îţi trebuie prea multe instrumente să ieşi din stări joase, nu trebuie să uiţi că atunci când exprimi o emoţie, oricare ar fi ea... se pune în mişcare manifestarea dorinţelor tale. De aceea ar fi bine să nu îţi fie indiferent în ce stare te afli! De acord ca Universului nu îi pasă prea tare ce doreşti să manifeşti. Şi dacă tu nu ai în vedere emoţii înalte, este alegerea ta! Ce soliciţi, ști că asta o să primeşti!

Ei, la mine a venit acel moment în care trebuia să fac ceva cu stările pe care le aveam. Prea multe temeri, gânduri, frici, în ciuda pozitivităţii mele înnăscute! (tot săgetătorească).
Nu sunt nici firea aceea organizată; fac și liste, dar cu greu mă adun sa fac liste cu gânduri, cu variante, cu soluții.... Nu am fost nicodată genul acela, să facă to do-list[3] în fiecare zi. Dar cu o cafea în faţă, într-o zi, am înşirat pe o foaie de hârtie tot ce am crezut eu că am experimentat vredată emoțional. Şi am început să le aşez, numerotându-le, în ordinea în care considerăm că formează o ordine succesivă.
Așa am creat o listă lungă cu emoţii pe care am ajustat-o între timp:

4. Disperare, Depresie, Neîncredere, Vinovăţie, Gelozie, Furie, Ura, Mânie, Răzbunare, Judecare, Condam-nare.
3. Nemulţumire, Supărare, Izolare, Griji, Frustrare, Pesimism, Teamă, Neputinţă, Descurajare, Nerăbdare, Nesi-guranţa, Teamă.
2. Speranţă, Optimism, Pozitivitate, Apreciere, Cunotere, Calm, Împăcare, Acceptare, Recunoştinţă.
1. Bucurie, Entuziasm, Exuberanță, Iubire, Libertate, Linişte, Pace.

Aceasta este scala mea, deci, şi nu te aştepta să fie una stan-dard. Eu nu sunt un om standard şi nici nu exista aşa ceva, în viziunea mea! Eu sunt eu!

Iată cum aplic, de una singură, înălţarea (mea) vibrațio-nală! Este ca o terapie ce o poţi folosi şi tu!

1.      Când privesc acest barometru emoţional, îmi dentific vreo trăire anume - deci ştiu pe unde mă aflu!Ca exemplu: nivelul 4 - furie!
2.      Odată observând unde sunt nu mă mai indentific cu emoţia, nici nu mă mai deranjează prea tare pentru că eu deja mă transform în observator. Chiar sunt bucuroasă să o transced şi ştiu că este doar o chestiune de timp. Deci, tot ce am de făcut este să trec pe o treaptă superioară, incet- încet.
3.      De la 4-furie vreau să ajung undeva la nivel 3 şi aleg ceva la îndemână. Să zicem, pe scala mea, aleg nemulţumire . Nu e prea grozav, ştiu, dar, la nivelul acesta, orice aş alege, este mult mai înalt vibrational decât în treaptă 4.
4.      Ce fac pentru asta? În principal imi ocup mintea, că de acolo pleacă tot. Ascult o muzică la volum maxim, citesc lucruri care mă distrează; vorbesc cu un prieten despre orice altceva. Fac ceva! Nu stau în emoţia aceea!

După toate astea, ai să vezi,  nu poate trece mai mult de o oră şi eşti altcineva! Cu alte trăiri şi, evident, alte creaţii! Având alte creaţii, ai alte idei. Felicitări, te-ai ridicat pe o altă treaptă! De acolo lucrurile se văd altfel: vezi rezolvări noi, vezi altfel totul!
Procedând la fel, cu fiecare treaptă din scala ta emoţională, ajungi unde doreşti să rămâi. Şi într-o zonă în care e simţi confortabil cu tine.
 Cam asta este tot - nu e o inginerie! Contează să înţelegi procesul de ridicare în vibraţie!
Nu îţi va fi dificil!
Şi mai ales, nu uita că este important să te afli sus vibrational din cel puţin 4 motive:
- Fiecare nivel la care te afli - oricare ar fi el - are proprietăţile sale; 
- Fiecare nivel are un mod specific de a te face să te simţi;
- Fiecare nivel îţi deschide o plajă specifică de gânduri şi creaţii mentale, toate specifice nivelului;
- Fiecare creaţie a ta atrage alte creaţii similare!

Deci nu mai repet cam tot ce am spus până acum: dacă eşti căzut  vibraţional-  ai gânduri joase - ai creaţii joase sau cel puţin mediocre- ai posibilităţi limitate! Ajuns în stadiul acesta, nu găseşti răspunsuri, nu înţelegi sensuri, percepția este distorsionată despre orice din jur, in funcție de etajul la care ești. Când eşti liniştit, se întrezăresc şi alte străzi de urmat.
Curând, dacă experimentezi, ai să vezi că poţi sări simultan peste mai multe trepte şi să urci scala ta emoţională din doi paşi! Bravo ţie!
Aşadar, drumul spre linişte poate avea acest proces:
1.      Identifici starea în care te afli şi decizi direcţia în care vrei să mergi apoi. În josul scalei emoţionale sau în sus. Nu ai altă alegere. Dacă te încăpăţânezi să rămâi, ai să cobori oricum!
2.      Retrage-te din ce faci. Cât de curând poţi, e bine să te opreşti să mai stai în emoţia în care tocmai nu te simţi ok. Încearcă ceva mai bun!
3.      Este întotdeauna util să ai la îndemână o tehnică a ta personală de relaxare. Muzică, meditaţie, pictura, caietul recunoştinţei... Foloseşte orice instrument care să te aducă într-o stare de linişte şi calm, pe minim. Rămâi cât poţi de mult aici.
4.      Felicitări! Te-ai descurcat minunat! Cu alte cuvinte, deja ai lansat noile dorinţe că aceasta realitate vibratorie să se manifeste. În curând, o să fie realitatea ta.
În curând, să ridici barometrul emoţiilor când vrei tu. O să fie doar un joc!
Cât de curând, o să fie un simplu amuzament să creezi realităţi!
Cât de curând, ai să înţelegi că poţi să îţi trăieşti viaţa, distrându-te!
Cât de curând, ai să înţelegi că nu există limite în creaţie!
Cât de curând ai să înţelegi că a fost distractiv să creezi aici, pe acest Pământ!

Pentru asta ai venit aici: să contribui!
Aportul tău este uriaş pentru întreaga lume!


[1] http://astropunct1.wixsite.com/otiliamazilu/single-post/2016/1/27/Pamantul-Planeta-Emotiilor
[2]  Sunt nenumărate informaţii rezultate din felurite surse ezoterice, care atestă că incarnarea noastră este o înşelătorie din partea altor entităţi sau alieni, nu întotdeauna propria noastră voinţă. Mărturii se pot găsi în mediul online precum şi în lucrările autorilor ezoterici, ufologici. Recomand lucrările lui Corrado Malanga, Federico Bellini, ori canalele youtube ale lui Aurelio Mejia, Calogero Grifaşi şi mulţi alţii.
[3] To do list (engleză)- lista de activităţi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este deosebit de important pentru mine.
Multumesc!

Ar putea sa fie interesant