miercuri, 7 septembrie 2016

Soare -Pluton in Trigon....recuperare de energie!

De ieri, Soarele si Pluton au inceput sa se apropie mai placut si mai bine!
 Nu, nu sunt in aceeasi zodie, dar sunt in trinocratie; Soarele este in Fecioara si Pluton, tot acolo, in Capricorn. Ambele zodii sunt de Pamant.
....Si intre cele doua planete s-a format AZI aspectul de trigon, cel de 120 de grade. Inca mai este in functiune, inca mai da roade toata saptamana in curs.
Apoi, Soarele se departeaza prea mult de Pluton.... dar raman prieteni, pana iese din Fecioara ( pe 21)!


Ei, mai mult de doua ori pe ani nu poate fi acest tip de relatie intre cei doi, ma refer la trigon, asa ca....nu e de dicolea intalnirea ( alinierea)!
Se poate spune ca fortele luminii si cele ale intunericului creaza o ambianta perfecta, cu posibilitati rare, de a tranforma, a converti un scenariu putin promitator intr-o realitate cu multe oportnitati. viitoare!
Se poate spune ca zilele astea sunt bune pentru a nu ne lasa  convinsi  de catre altii  ca nu se poate si ca putemsa facem schimbari importante si cu beneficii uriase, pe viitor. Noi cu mana noastra!

Putem in zilele astea sa traversam dubiile si blocajele care par sa vina dinspre Marte si Saturn din Sagetator; chiar daca marea parte au fost mereu sub forma autosabotarii, a neincrederii personale sau.....sau...sau... a vanzarii de incredere graduita in tot felul de formatiuni care nu ne-au adus nici un avantaj.
Asa, este, ne-am cam pierdut vremea pe unde nu trebuia si am crezut in cine nu trebuia!

In loc sa ne ocupam de noi si sa ne folosim energia proprie, am acordat-o altora, sperand ca ei ne pot ajuta! Eh, nimic mai fals, nu-i asa!
Dar nimic mai potrivit in zilele astea sa ne reintoarcem ACASA, la noi, cu resursele noastre cu tot, atat cat avem!  

Hai ca se poate sa fim mai profunzi si mai entuziasti in ce facem si sa reusim din putin! Si nu e deloc putin sa ne bazam pe noi si sa gasim solutii pe care le avem la indemana!

Nu e nimic mai mult de zis decat: Sa ne fie de bine! Si sa ne folosim de trigon cat mai eficient!!
Entuziasmul se intoarce!
 
Niciun comentariu:

Jupiter, finalmente!

          Sincera sa fiu, mi-e teama sa spun ca asteptandu-l pe Jupiter sa intre in Sagetator, am pus prea multe sperante in urmatorul a...