joi, 22 martie 2012

Luna Noua in Berbec


Astazi, in jurul orei 16.36 - RmValcea,  vom avea  ocazia sa asistam la un  fenomen astronomic, inainte de a avea insemnatate astrologica: Luna Noua  in Zodia Berbecului.

Asta inseamna ca si Luna si Soarele sunt in aceeasi zodie( a Berbecului), in conjunctie.
Fenomenul de Luna Noua este asociat intotdeauna cu noi inceputuri. Este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

De a reflecta la ceva nou? Da, pentru ca Berbecul este zodia inceputurilor, este prima Zodie din zodiac, si este zodiac cea mai preocupata sa initieze actiuni noi(chiar daca nu mereu le duce la capat, dar, important este ca ia decizii!)
Efectul maxim  se produce la  gradul 2:22, iar asta inseamna ca ei ca cei nascuti in jurul datei de 22, 23 ( ale lunilor martie/ iunie/septembrie/decembrie) din zodiile cardinale Berbec, Balanta, Rac , Capricorn  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti.

 Sigur, cine isi cunoaste astrograma…la o simpla privire poate sa inteleaga ce  sector de viata cuprinde zodia Berbecului ( ce casa astrala- cum ii spunem noi, astrologii!) si acel sector va fi extrem de influentat astazi, IN SENS POZITIV.
Acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica Ascendentul / Descendentul/ Casa carierei (MC ) sau orice planeta personala in jurul gradului 3 din aceste semne zodiacale.

Cum nu pot sa fac o predictii personalizate, pentru fiecare in parte- este imposibil-  am sa  completez cateva randuri pentru fiecare zodie…

Berbec -  Zodie sau Ascedent
Luna Noua in semnul vostru  in casa I – Sectorul Ascendentului, favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi purtatoare de beneficii. O zi a revelatiilor, schimbarilor de perceptie si viziune, transformarilor interioare. Astazi poti vedea clar cauza unor nemultumiri din viata ta si vei sti si cum sa schimbi totul, schimband in primul rabd gandirea si atitudinea.


Taur -  Zodie sau Ascedent

Luna Noua de azi are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil   aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri.  Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut.
 Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita

Gemeni -  Zodie sau Ascedent

Luna Noua in Berbec energizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor.
 Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni. 

Rac -  Zodie sau Ascedent

Luna Noua in Berbec  aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia.                                                                        
    Tot ce tine de cariera voastra dar si de familie, parinti, domiciliu, afacerii mobiliare , partener sunt evidentiate in acest moment . Este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul familiei , caminului , parintilor.

Horoscop leu Zodie sau Ascedent

Luna Noua in Berbec   faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealiste pot face din aceasta perioada o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri superioare, afaceri cu strainii. 
 Banii si problemele de securitate financiara sunt foarte importante pentru voi dar acestea nu se pot rezolva atat de simplu in aceasta perioada ,  este un timp de revizuire, reconsiderare , reorganizare a eforturilor voastre de a face bani, a modului in care va folositi talentele naturale in a face bani, a propriei valori.

Horoscop fecioara Zodie sau Ascedent

In cazul tau, Luna Noua in Berbec activeaza zona resurselor altora. Este posibil ca astazi sau in zilele urmatoare sa reiei o idee de afacere mai veche, sa primesti o suma de bani pe care o asteptai sau sa obtii o sponsorizare. 
Se pot solutiona in mod neasteptat probleme care au persistat timp indelungat, legate de bani, castiguri materiale, datorii.
 Luna Noua mai indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii.

Balanta -  Zodie sau Ascedent

Luna Noua in Berbec  indica o perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor (de asociere , de colaborare), posibile crize in relatii  cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Ziua de astazi iti poate aduce tot felul de surprize, intr-un cuvant, tot  care vizeaza in special parteneriatele, asocierile, contractile, dar si  casatoriile.
 Pot  fi reluate colaborari mai vechi, pot reveni in viata ta oameni pe care nu i-ai vazut demult, dar care au acum o cu totul alta atitudine. De asemenea, e posibil sa se concretizeze o colaborare pe care ti-o doreai demult.

Scorpion -  Zodie sau Ascedent

Si pentru tine este Luna Noua = inceputuri. Dar intr-o alta zona de influenta . asa ca….  Poti da o forma noua unei activitati mai vechi, ai curajul sa te implici in proiecte noi, sa faci ceva diferit, sa-ti re-creezi activitatea profesionala si rolul pe care-l ai in anumite structuri.                                    
Luna Noua arata, deci, ca toate activitatile legate de  serviciu, sanatate, colegi ,relatii de munca sunt energizate . Este un timp al concentrarii pe munca, proiecte, de fapt tot ce este legat de locul de munca, de sanatate este amplificat, de aceea este foarte bine sa dati o mai mare atentie acestor lucruri.

Sagetator -  Zodie sau Ascedent
Luna Noua in Berbec   arata  o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala ,  o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei.
 Dincolo de asta,  este un moment minunat pentru a reveni la un hobby, pentru a-ti manifesta un talent, a revigora o preocupare  veche  sau a iesi la rampa cu un proiect pe care-l tii de mult timp in sertar.

 Capricorn - Zodie sau Ascedent

Pentru tine, azi revine  un gand  mai vechi pe care acum ai curaj sa il  pui in aplicare si care poate fi legat de schimbarea locuintei, desprinderea de un loc care nu te  mai reprezinta, renuntarea la unele atasamente materiale sau relationale. Luna Noua pentru tine arata  o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva – in final-  multe dintre problemele  pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. 
Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate marita.

Varsator  - Zodie sau Ascedent

Luna Noua aduce o perioada de maxima activitate mentala , mari disponibilitati in comunicare; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine, ORICE.
 Iti este stimulata curiozitatea, ai chef sa cunosti oameni noi, sa citesti sau sa scrii ceva ce ai inceput mai demult, sa te plimbi si sa iei contact cu noi experiente.
 Sunt avantajati toti cei care au de sustinut examene sau prezentari, precum si cei care participa la negocieri sau intalniri importante.

Pesti -  Zodie sau Ascedent

Luna Noua in Berbec in energizeaza sectorul banilor castigati din munca proprie. Un salariu intarziat, o plata pe o ceva muncit de voi, trebuie sa soseasca….Luna  indica o perioada ce favorizeaza recoltarea roadelor muncii , este un moment bun in care sunteti recompensati pentru eforturile facute , obtinerea de noi mijloace materiale.
 Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile.
 Astazi poti gasi un nou mod de manifestare a potentialului , noi mijloace de castig, solutii inedite de revigorare a unui proiect sau a unei afaceri. Asadar, lasa-te inspirat si actioneaza dupa cum te indeamna intuitia.


Otilia Mazilu